Easy Way

Autocrew Rietbergen biedt de diensten aan van Bosch Easy Way, dit houdt het volgende in bij aankoop van een Bosch accu:

 

Bent u vergeten uw lichten uit te doen? Staat u thuis met een lege accu? Geen nood, want Bosch Easy Way helpt u vliegensvlug weer op gang!
Als u deelnemer wordt aan het Bosch Easy Way, krijgt u hulp bij het starten. U hoeft ons alleen maar te bellen en alles wordt geregeld door onze hulpdienst.

 

Afhankelijk van het model accu dat u gekocht heeft, krijgt u 2 jaar garantie. Met Bosch Easy Way wordt die garantie met 1 jaar verlengd!
Als u lid wordt van Bosch Easy Way, wordt uw garantie met 1 jaar verlengd, oftewel 3 jaar voor de S3-, S4-, S4 EFB-, S5- en S5 AGM-accu's!

 

Met Bosch Easy Way profiteert u het hele jaar door van terugbetaalacties en van exclusieve aanbiedingen op andere Bosch-automotive producten.

Ontdek en bespaar op het hele assortiment auto-onderdelen van Bosch! Als Bosch Easy Way-deelnemer ontvangt u kortingen die u kunt gebruiken op Bosch-producten die u later koopt.

 

Op uw persoonlijke webpagina krijgt u ten minste vier verschillende aanbiedingen aangeboden. Afhankelijk van de soort accu die u heeft gekocht, kunt u elk jaar profiteren van 2 tot 4 aanbiedingen: 2 aanbiedingen per jaar als u een S3 heeft, 3 aanbiedingen per jaar als u een S4 heeft, 4 aanbiedingen per jaar als u een S5 heeft. Om op een aanbieding die u interesseert in te gaan, hoeft u er alleen maar op te klikken en de instructies te volgen.

 

Klik hier om je direct te registreren voor Easy Way